Leesstudio, een doos met extra leestaken

Leesstudio bestaat uit een verzameling kaarten met extra leestaken. Ze zitten per jaargroep verpakt in een handige doos. Leesstudio is er in 4 verschillende versies: één voor elke jaargroep (5 t/m 8).

Dit vindt u in de doos:

Leestaken doos Leestaken doos met 60 verschillende leestaken - in drievoud

Maar liefst 60 leestaken (in drievoud) in een doos. Stuk voor stuk met een boeiende tekst compleet met lees- en werkopdracht. De leesopdracht traint één van de zes leesstrategieën van Lezen in beeld. De werkopdracht brengt de tekst tot leven. Want lezen, dat doe je nooit zomaar.

Leeswerkmap voor leerlingen Leeswerkmap voor leerlingen  

Leeswerkmap

Ondersteunt het zelfstandig werken. De leeswerkmap is opbergmap én instructiemiddel in één. Met een sleuteloverzicht van de zes leesstrategieën, een instructie, een archief voor de geprinte actuele leestaken en registratiesysteem.

Handleiding Handleiding voor de leerkracht

Alle info over Leesstudio voor de leerkracht bij elkaar. Kort, bondig en vooral erg praktisch.

Antwoordenboekje Antwoordenboekje ondersteunt het zelfstandig werken - in drievoud

Ondersteunt het zelfstandig werken met de leestaken uit de doos. Alle antwoorden op de leesopdrachten zijn erin verzameld.

Deel met anderen

Leesstudio Actueel

Leesstudio Actueel is per 1 augustus 2016 niet meer leverbaar. De bestaande thema’s en opdrachten blijven beschikbaar en worden ondergebracht in Werkuur. Werkuur is ook het komende schooljaar gratis te gebruiken.

Probeer uit

Ontdek zelf hoe leuk en leerzaam Leesstudio kan zijn! Download hieronder de leestaak en ga direct aan de slag.