Online software Woordenschat in beeld

  • Woordenschat is online dus altijd actueel. U kunt direct aan de slag met de nieuwste aanvullingen.
  • Het programma biedt een top tien met de moeilijkste woorden van uw groep en heel veel variatie voor uw leerlingen.
  • Leerlinggegevens worden automatisch gekoppeld. Dit gebeurt via de gratis Zwijsen Leerkrachtmodule.

Thematische aanpak

Het programma biedt de leerling exact die thema’s en woorden die passen bij uw Zwijsen-methode. Het programma biedt maar liefst 1000 woorden per jaargroep, werkt met verschillende invalshoeken en beloont kinderen regelmatig met een mop.

Zelfstandig werken

Leerlingen kunnen met Woordenschat volledig zelfstandig aan de slag. Het programma is ook geschikt voor leerlingen met een laag technisch leesniveau. Uw leerlingen geven aan of ze een woord kennen of niet. Zo bepalen ze hun eigen leerroute. Bekende woorden worden in spelvorm getoetst. Voor onbekende woorden zijn er semantiserende spelletjes die de betekenis van die woorden leren.

Gratis beheerders software

Het beheer van de online software Woordenschat loopt via de Zwijsen Leerkrachtmodule. Met de gratis Leerkrachtmodule beheert u alle online Zwijsen-programma’s waar u op school mee werkt. U voert de leerkracht- en leerlinggegevens slechts een keer in en u heeft de resultaten van uw leerlingen altijd overzichtelijk op een rij.

Zelf proberen? Neem een proefabonnement!

Heeft u het filmpje hierboven al bekeken? Dan heeft u gezien wat u met het programma kunt doen. Probeer de software nu ook zelf. Geheel vrijblijvend, 3 maanden lang, en ontdek hoe leuk en leerzaam Woordenschat in beeld kan zijn. Meld u hier eenvoudig aan of vraag ernaar bij uw schoolleverancier.

Deel met anderen

Probeer de online software 3 maanden gratis uit. Meld u hier eenvoudig aan. 
Analyse Woordenschat Taal/Lezen

Auteur: Projectbureau Kwaliteit (Pilots Taalbeleid Onderwijsachterstanden en taalleesverbetertrajecten)