Alles voor begeleid leren

Zelfstandig leren is niet voor elk kind weggelegd. Veel leerlingen hebben instructie en begeleiding nodig voor goed begrijpend en studerend leesonderwijs. Daarom biedt Lezen in beeld ook alles voor begeleid leren. Klassikaal, groepsgewijs of individueel.

Instructieblokken en meer

Lezen in beeld heeft geen voorkeur voor een bepaalde organisatievorm. De methode biedt verschillende handvatten om uw leerlingen klassikaal of in groepjes te begeleiden. En met de software voor het digibord kunt u interactief aan de slag met enkele (of alle) lesonderdelen.

Begeleiding op maat

Veel leerlingen kunnen met Lezen in beeld zelfstandig een les doorwerken. Dat geeft u de ruimte om kinderen die dat nodig hebben, op maat te begeleiden. In groepjes of individueel. Lezen in beeld geeft bijvoorbeeld handreikingen voor groepsgewijze preteaching voor kinderen die problemen hebben met woordenschat. U hebt de flexibiliteit om deze kinderen extra te ondersteunen. Maar het programma biedt ook ruimte om extra instructie- en oefentijd in te roosteren voor zwakke lezers.


 

Deel met anderen