Steeds meer basisscholen werken met Taal in beeld!

Taal in beeld, de nieuwste taalmethode voor het basisonderwijs van Uitgeverij Zwijsen is een succes! Werkt u met Taal in beeld, dan weet ongetwijfeld hoe dat komt. Taal in beeld is fris, flexibel en overzichtelijk. Makkelijk in gebruik, in alle groepen, voor alle kinderen. De mogelijkheden voor zelfstandig leren zijn maximaal. Maar als het nodig is, kiest u net zo makkelijk voor begeleid of samenwerkend leren. Taal in beeld is helemaal van nu. Internet, digibord, online filmpjes en weblogs horen er helemaal bij.

Het concept gaat door!

Met Taal in beeld is het lekker werken. Het concept is uniek én heeft zich nu al bewezen. Heel veel scholen zijn tevreden over de leerlingresultaten. Logisch dat u ons vroeg het In beeld-concept door te trekken. En dat deden we. Naar Lezen in beeld: onze nieuwste methode voor begrijpend lezen.

Kies ook voor Lezen in beeld

Lezen in beeld is ontwikkeld volgens hetzelfde concept als Taal in beeld. Dat maakt Lezen in beeld heel herkenbaar. Voor uzelf en voor uw leerlingen. Ook met Lezen in beeld kunt u direct aan de slag. Ook Lezen in beeld biedt alles voor zelfstandig, begeleid én samenwerkend leren. Ook Lezen in beeld is multimediaal, ontzettend leuk om mee te werken en heeft een eigen pluspakket: Leesstudio. Vol met extra taken én elke week digitaal nieuwe actuele teksten. Gebaseerd op items uit het (Jeugd) journaal bijvoorbeeld!


 

Deel met anderen